Връзката между Емануела и партньора  й от Денсинг старс Иван

...
Връзката между Емануела и партньора  й от Денсинг старс Иван
Коментари Харесай

Емануела май ще разведе и партньора си от „Денсинг старс”

Връзката сред Емануела и партньора  й от „ Денсинг старс ” Иван Карастоянов става все по-силна, най-малко в неговите очи. Младият мъж е вдлъбнат по фолк дивата, макар че е фамилен. Танцьорът бил подготвен да се разведе със законната си половинка, която към този момент се усещала за изневярата. Емануела се забавлявала, че Иван е вманиачен по нея, само че тя въобще не гледала съществено на връзките им, пише „ Уикенд “.

Припомняме, че палавата певица незабавно си харесала танцьора, с който се изявява в риалитито на Би Ти Ви, небрежно го свалила и преспала с него. Страстта сред двамата не остава скрита нито за журито, нито за феновете, които виждат погледите, които си хвърлят, както и размяната на нежности.

„ Най-добрите довечера! Удоволствие да ви виждам. Да не сте гаджета към този момент? Как се грижи този Иван за Емануелчето “ – написа зрителка след последния лайф на шоуто.

Изпълнителката на „ Нотариално удостоверен ” изобщо не се впечатлила, че Карастоянов има жена и дете. Тя просто си го харесала и го оплела в мрежите си. 

Под прожекторите обаче двамата станаха съществени и се впуснаха в джайв, въодушевен от кино лентата „ Криминале “, в който Ума Търман и Джон Траволта вършат паметен танц.

Емануела освен сподели секси придвижвания, само че нахлупи и черна перука, с цел да е по-близо до облика от продукцията на Тарантино.

„ Ти имаш мощ, само че нямаш експедитивност, всичко изглеждаше малко мързеливо “, оцени осъществяването й Франциска.

„ Талантлива си, обаче позволи много неточности “, заключи Илиана Раева, само че фолк звездата не се впечатли и продължи да се гушка с женения си сътрудник Иван.

„ Емануела и Иванчо са си май много близки отвън танците “ – написа зрителка, а друга добавя: „ Тези двамата - ах, тези двамата! Направо се изяждат с взор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР